TopOption

Start Nå

Grunnleggende info

Kundeservice: Chat, Email, Phone
Platform: SpotOption
Minimumsbeløpet: 2000
Signup Bonus: 2000 NOK

Betalingsalternativer

Innskuddsmetoder: American Express, MasterCard, Skrill, VISA, Wire transfer
Uttakmetoder: American Express, MasterCard, Skrill, Visa, Wire transfer

Fordeler og Ulemper

 • Serious Broker: High Reputation
 • Average Account Managers

TopOption

35% Up til 20000 NOK

Top Option er en fullt ut regulert binær opsjonsmegler med et etablert rykte for denne type handel. De tilbyr en enkel og oversiktlig handelsplattform , en rekke kontotyper som passer alle typer trader og et utvalg av ekstra funksjoner som skiller dem fra andre meglere. De har også et godt rykte for deres kundeservice, inkludert et sterkt fokus på sikkerhet og raske uttak.

De tilbyr ett av de laveste minimumsinnskuddene på markedet, og har og et lavt minimumsbeløp på handel også. Dette gjør dem til et godt alternativ for tradere som er nye til binære opsjoner eller de som ikke ønsker å investere for mye i hver enkelt handel. Deres ekstra funksjoner som «flip», «buy me out» eller «Pro Option» er noe som vil interessere mer erfarne tradere ettersom disse verktøyene gir muligheten til å øke deres fortjeneste over tid.

Trading Platform

Top Option trading plattform er en av de enkleste på nettet. De har fjernet alt av avanserte funksjoner og fokusert kun de viktigste grunnleggende detaljene:

 • Velg en eiendel
 • Velg investeringsnivået
 • Bekreft utløpstid

Når ovennevnte er valgt, er tradingknappene ekstremt tydelige. De grønne opp-knappene gir alternativer for «call» eller «high», mens en «Put» kan plasseres med den røde ned-knappen. Innløsningskursen vises mellom de to tradingknappene. Likeledes er utbetalingsprosentene klart definert under tradingvalgene.

Den viktigste delen av tradingområdet på siden deres er viet til prisdiagrammet, som gjenspeiler den siste prisbevegelsen i den valgte aktiva. Tidsrammene reflekterer utløpstidene som er tilgjengelige.

Valg for traderen

Top Option tilbyr over 180 ulike aktiva for handel. Disse inkluderer valuta, aksjer, råvarer og indekser. Utvalget av alternativene er omfattende i forhold til rivaliserende meglere, så tradere med spesifikke krav til sjeldnere omsatt eiendeler kan finne Top Option som en svært god plattform.

I tillegg til en komplett assetliste, tilbyr Top Option også et utvalg av ulike opsjonstyper:

 • Classic Option – Dette er den tradisjonelle binære opsjonen, vil en eiendel stige i verdi, eller falle?
 • One Touch – Vil prisen på aktivaen nå (touch) en forhåndsinnstilt verdi? (Enten høy eller lav). Disse alternativene gir høyere utbetalinger når de forhåndsinnstilte verdiene angis i en betydelig avstand fra innløsningskursen. De skiller seg fra Touch-no-touch alternativ fordi alternativet av «no touch» ikke er tilgjengelig for handel. Hvis «touch» ikke oppnås, vil du tape pengene dine.
 • Pro Option – Konfigurer et alternativ etter behov. Sett eiendeler mot hverandre, bruke avanserte funksjoner, for eksempel å doble opp, utsette utløpsfristen eller stenge en handel tidlig.
 • Speed ​​Master – Akkurat som et «klassisk» alternativ, men med svært korte utløpsfrist (60, 90 eller 120 sekunder).
 • Touch-no-touch – Vil prisen til en asset nå en forhåndsinnstilt pris? Alternativet kan omsettes i begge retninger, for eksempel – «Ja», prisen vil berøre målprisen, eller «Nei» prisen vil ikke berøre målprisen. Dette er en nyttig trade i flate markeder.

Utbetalinger

Utbetalingene på Top Option er blant de beste. Den høyeste utbetalingen er 85% som er bra i forhold til andre binære opsjoner meglere. One Touch sine binære opsjoner kan også gi utbetalinger til en enda høyere prosent, som vil gi deg en rask og betydelig avkastning.

Uttak og innskuddsalternativer

Tilgjengelige innskuddsmetoder varierer fra land til land, men i de fleste tilfeller aksepterer Top Option kredittkort, debetkort, bankoverføring og e-wallet betaling for innskudd. Minste innskudd er £ 100 (minimum trade er £ 5).

Uttak kan gjøres via «Min konto». Top Option prosesserer uttak umiddelbart, men bankene kan ta tre til fem dager for å behandle forespørselen- spesielt hvis det er snakk om ulike valutaer. Felles kontoer trenger bekreftelser fra alle parter før midlene vil bli utbetalt.

Top Option tar ingen gebyrer når en trader ønsker å ta ut penger, som er et stort pluss for dem som trader mye.

Andre funksjoner

Top Option tilbyr noen gode funksjoner som er rimelig unike for dem. Enkelte meglere tilbyr lignende verktøy, men Top Option har det bredeste utvalget. Dette er verktøy som kan hjelpe deg til å øke fortjenesten når ting går bra, og minst like viktig – redusere noen av tapene også:

 • Rollover – Dette tillater en trader til å forlenge utløpstiden, og gi handelen litt mer tid til å fullføre med overskudd.
 • Double Up – Med dette alternativet kan en trader doble sin investering når ting går bra.
 • Buy Me Out – Top Option gir trader en sjanse til å lukke enhandel tidlig – enten for å sikre fortjeneste eller å redusere tapene.
 • Pro Option – Dette tillater traderen til å skreddersy sin egen handel, sette opp en strategi og maksimere sitt potensial.
 • Bonuser – kontoinnehavere kan få en 50% eller 100% bonus på et innskudd.

Top Option tilbyr også et stort ressurssenter som tilbyr noen gode metoder for tradere til å forbedre sine prestasjoner. Fra webinarer, til videoer og ebøker, prøver Top Option å gi så mye støtte til tradere handelsmenn som overhodet mulig. Det er også en-til-en trading økter tilgjengelig på forespørsel.

Start Nå