Option888

Start Nå

Grunnleggende info

Kundeservice: Chat, Email, Phone
Platform: Tradologic
Minimumsbeløpet: 2000
Signup Bonus: 8888 NOK

Betalingsalternativer

Innskuddsmetoder: American Express, MasterCard, Skrill, VISA, Wire transfer
Uttakmetoder: American Express, MasterCard, Skrill, Visa, Wire transfer

Fordeler og Ulemper

 • Fast Payments: Good Service: Languages
 • None

Option888

100% Bonus

Option888 er en ny innovativ binær opsjonsmegler, som ble grunnlagt i 2014 av erfarne tradere fra Sverige og Tyskland. Option888 plattformen eies av Altair Entertainment N.V. og har blitt lisensiert av Curacao eGaming og Malta LGA. Firmaet har nettopp lansert en helt nytt nettsted, som tilbyr en unik kundeopplevelse.

Firmaet fokuserer på tre hovedmål:

 • Kundeservice
 • Hurtig uttak
 • En utmerket tradingplattform

 

Option888 har lagt ned mye arbeid i å forsikre sine tradere for sikkerheten til sine midler, og også tilby noen uniketrading verktøy og omfattende opplæring via videoer og tutorials. Den viktigste funksjonen som skal overbevise tradere om at de setter kundeservice fremfor alt, er imidlertid de raske uttakene de tilbyr. Option888 godkjenner uttak gjort før 18:00 samme dag – som er en bransjeledende service.

Tradingplattform

Option888 sin tradingplattform er veldig enkel, og veldig tydelig. Øverst på skjermen finner du fem kategorier hvor man kan enkelt kan velge fem type opsjoner (de fem typene er forklart i mer detalj nedenfor). Menylisten under og til venstre tillater tradere å velge aktivaklassen de er interessert i. Alt er veldig enkelt og intuitivt. En fin funksjon er muligheten til å skape en «custom» ressurskategori – der kan en trader legge til sine mest omsatte eiendeler. En enkel og nyttig idé, og foreløpig bare tilgjengelig på Option888.

Til høyre for aktivalistene er tradingvinduet. Option888 har gått vekk fra de grønne og røde knappene som du kanskje kjenner fra andre tradingplattformer og heller standardisert utseendet på websiden i sin helhet. Både kjøper og selger knappene er gule – i tråd med resten av designet på siden. Dette er innlysende for tradere, og innløsningskursen ser man tydelig i et felt mellom tradingknappene.

Utbetalingen er også listet øverst til høyre i tradingområdet, og dette kan skreddersys dersom man ønsker det. I tillegg er det mulighet for å fremskynde utbetalingen hvor en opsjon allerede er i pluss – og man sikrer samtidig at den opprinnelige investeringen blir tilbakebetalt. Så for eksempel, der standard utbetaling er 178%, kan en trader velge i stedet en utbetaling på 158% for å sikre at man havner i pluss før utløpstiden.

Utløpstiden er alltid verdt å nevne i enhver anmeldelse av Option888. I tillegg til de kortsiktige utløpstidene man ofte assosierer med binære opsjoner, tilbyr de også mye lengre utløpstider. Noen kan strekke til så lenge som to måneder. Disse lengre utløpstidene åpner virkelig opp for tradere som foretrekker å gjøre langsiktige vurderinger av verdi – eller bruke binære opsjoner for sikring. Så de som liker å bruke grunnleggende kunnskaper for verditrading på aksjekurser, vil like Option888 som en god plattform. Alle utløpstider på Option888 bruker Greenwich Mean Time (GMT) som den aktuelle tidssonen.

Selv om tradingområdet på websiden er ryddig, så mangler noe av den informasjonen som man finner på andre plattformer. Noen tradere foretrekker å ha muligheten til å handle med fire vinduer på en gang, mens andre igjen kanskje liker å se noen av de andre opplysningene som er tilgjengelig i andre tradingplattformer. Men dette vil alltid handle om personlige preferanser, og noe hver enkelt må vurdere når man velger sin plattform.

Tradingalternativer

Option888 tilbyr tradingalternativer på forex, råvarer, aksjer og indekser. Deres aktivaliste er en av de mest omfattende i den binære opsjoner sektoren. Sammen med varierte utløpstider, leverer selskapet en fleksibel binære opsjoner opplevelse.

De tilbyr fem typer tradingalternativer:

 • Digital – De tradisjonelle High / Low alternativene. Vil aktivaen stige i verdi, eller falle?
 • Touch – Vil assetprisen nå (touch) en bestemt verdi minst én gang før utløpstiden? (Option888 har både en ‘Up «touch verdi, og en’ Down» touch-verdi). Merk at med dette alternativet, er det ikke et valg for å velge ‘no touch «.
 • Range – Også kjent andre som en grensetrade – Vil assetprisen holde seg innenfor to forhåndsinnstilte verdier? (En høy og lav verdi) eller vil den passere en gitt grense? Dette er et nyttig alternativ for aktiva som enten kjennetegnes som svært flate, eller svært volatile.
 • Turbo – Binære opsjoner på svært kort sikt og med svært korte utløpstider. Option888 tilby utløpstider på 30 sekunder, 45 sekunder og 5 minutter under ‘turbo’ listen.
 • One Touch – Vil aktivaprisen nå et forhåndsinnstilt nivå? Med One Touch alternativet, er valget ‘Touch’ (Det vil nå verdien) eller «No Touch» (Det vil ikke nå verdien). Disse er spesielt nyttige i enten svært flyktige, eller meget flate markeder.

 

Mobile App

Option888 sin mobile app ble sist oppdatert i oktober 2014 og er kompatibel med Android (versjon 2.2 og nyere) og iOS.

Tradingvinduet fungerer på akkurat samme måte som webside-versjonen. Så aktiva og opsjonstypene er oppført øverst på skjermen, og etter man har foretatt et valg vil tradingvinduene dukke opp under – som lister opp utløpstider, utbetalinger og gjeldende opsjonspris. Designet er tydelig og alt er tilpasset mobilskjermen – ingenting ser unaturlig eller tettpakket ut, som ofte kan være tilfelle på andre applikasjoner.

Utenfor tradingvinduet har programmet et stort utvalg av funksjoner som vil tillate tradere til å håndtere kontoen sin på normal måte, når som helst og hvor som helst, inklusiv:

 • Bankalternativer – innskudd og uttak
 • Åpne handler
 • Tradinghistorie
 • Profilinnstillinger

Dette er funksjoner som kan noen ganger bli oversett når mobile applikasjoner blir utviklet, men Option888 har produsert et godt tilpasset program.

Utbetalingsprosent

Utbetalingsprosenten hos Option888 har en tendens til å variere mellom 76% og 80%. Touch binære opsjoner kan nå utbetalinger på 220%, men krever en mer omfattende prisbevegelse. Digital, Turbo og Range-alternativene har alle utbetalinger mellom 76-80%.

Uttak og innskuddsalternativer

Option888 tilbyr et bredt utvalg av innskudd og uttak. Et viktig mål som Option888 har satt seg er å godkjenne alle uttak før 18:00 samme dag. Dette er en dristig satsing, som sikrer at kundene ikke opplever noen forsinkelser utover det som følger av bankene som gjennomfører uttaket. Uttak er ett av de viktigste aspektene for mange tradere, så det er verdt å merke seg når en megler tar skritt for å forbedre deres tjenester på det området.

Uttak kan gjøres til et kredittkort eller wire bankoverføring. Det er ingen minimumsgrense for uttak, og ethvert beløp opp til full tradingbalanse kan bli tatt ut fra kontoen.

Innskudd kan gjennomføres til enhver tid. Minste innskudd er £ 250 og maksimalt innskudd er £ 5000 – men flere transaksjoner kan gjøres. Option888 bruker Comodo SSL for å sikre at betalingsinformasjonen blir kryptert og er sikker.

Start Nå