BDSwiss

Start Nå

Grunnleggende info

Kundeservice: Chat, Email, Phone
Platform: SpotOption
Minimumsbeløpet: 2500 NOK
Signup Bonus: 5000 NOK

Betalingsalternativer

Innskuddsmetoder: American Express, MasterCard, Skrill, VISA, Wire transfer
Uttakmetoder: American Express, MasterCard, Skrill, Visa, Wire transfer

Fordeler og Ulemper

  • Great Support
  • High deposit

BDSwiss

100% Up til 5000 NOK

BDSwiss er en binær opsjonsmegler som tidligere fokuserte på det tyskspråklige markedet, men som nå har utvidet websiden til å inkludere 14 språk, deriblant norsk. Tradingplattformen styres og eies av Keplero Holdings Ltd som har vært i virksomhet siden 2011. Til tross for at de er en relativt ny aktør i markedet, har deres vekst vært eksponentiell. Og det er ingen tvil om at denne utrolige veksten har mye å gjøre med den solide fokus og oppfølging som de tilbyr til sine kunder.

Tradingplatform

Deres web-basert tradingplattform er drevet av SpotOption, en ledende leverandør av finansielle tradingplattformer for mange av de eksisterende binære opsjonsmeglere i markedet. Du får den samme brukervennlighet som med mange av SpotOption sine renommerte produkter. Med «Pro Trader» -modus, har alle tradere mange av de indikatorer og verktøy som normalt bare er tilgjengelig for high end profesjonelle tradingplattformer.

BDSwiss har også utviklet en mobil tradingplattform, slik at du kan trade når som helst og hvor som helst mens du er på farten. Mer om dette finner du lengre ned i artikkelen.

Unike egenskaper

I tillegg til brukervennlighet og effektiv utnyttelse av tradingsplattformen, har alle klienter også tilgang til noen unike funksjoner som bare kan finnes på SpotOption sin plattform:

  • Double Up Feature

Denne funksjonen er veldig god for de tradene som du tror kommer til å ende med overskudd.  I hovedsak kan tradere «doble opp» sine investeringer med samme betingelser som utgangspunktet. Dette gir tradere muligheten til å doble sin fortjeneste. Selvfølgelig er risikoen for å doble dine tap der også.

  • Roll Feature

Roll-funksjonen brukes normalt av tradere for å forlenge varigheten på sine trader. Det er en maksimal utbetaling på 30% for å benytte denne funksjonen, så fremst traden ender med overskudd.

Tradingalternativer

Trading på BDSwiss er aldri kjedelig ettersom megleren tilbyr sine klienter fire (4) ulike typer tradingalternativer:

  • Klassisk High / Low alternativ

Den enkleste og mest populære typen for binære opsjoner. Tradere trenger bare å bestemme retningen av prisbevegelsen på underliggende aktiva.

  • 60 sekunder alternativ

Som navnet tilsier, utløper denne type opsjoner etter 60 sekunder. Den minste investeringen som kreves på 60 sekunder alternativet er bare $ 5.

  • Option Builder

Option Builder tillater tradere å tilpasse noen aspekter av sine trader. Normalt brukes denne funksjonen av mer erfarne tradere, funksjonen gir tradere en grad av frihet i å tillate dem å angi tid og risikonivået som de ønsker å gjennomføre på traden sin.

  • One Touch alternativ

Vanligvis for trader som varer noen få dager, kan man trade på noen forhåndsinnstilte eiendeler med denne type handel. For at opsjonen skal gi overskudd, må opsjonen «røre» eller nå innløsningskursen én gang.

Tradingkonto

På BDSwiss har tradere bare én type tradingkonto for å velge mellom. Et minimum innskudd på bare $ 100 er nødvendig for å åpne en live trading konto her. Dette lave innskuddskravet gjør BDSwiss ideell for nye tradere som ikke ønsker å binde opp mye av investeringskapital til de føler seg komfortabel med sin megler.

Utbetalingsprosent

Utbetalingsprosenten på BDSwiss varierer med type handler gjort av tradere. For One Touch handler, kan avkastningen være så høyt som 600%. Men den gjennomsnittlige avkastningen for normale bransjer er rundt 65% til 85%.

Mobil trading

Nå kan du trade fra hvor som helst og når som helst med BDSwiss Mobile trading app.

Deres EU-lisensierte binære opsjonsplattform tilbyr opptil 450% avkastningshandel med aksjer, indekser, varer og valutaer.

I dagens økonomiske verden er det viktigere enn noensinne å være klar for bevegelser i markedene. Du har verden og nyheter rett i fingertuppene, med BDSwiss sin mobilapp kan du åpne posisjoner så snart en hendelse oppstår, når som helst 24/7. Hver ressurs har en live feed graf, som lar deg spore trendbevegelsene og plassere handel etter handel for å maksimere fortjenesten.

Deres avanserte mobile tradingapplikasjon har den komplette funksjonaliteten som sin nettbaserte motpart. Dette gjør at du kan handle på farten uten å måtte gå på kompromiss med kraft, funksjon, kontroll eller nøyaktighet!

Kundeservice

Høykvalitets kundestøtte har alltid vært en av hjørnesteinene for en vellykket bedrift. Dette er grunnen til at BDSwiss tar kundeservice veldig alvorlig. Svarene er raskee og profesjonelle med flerspråklige staber (engelsk, estisk, tysk, italiensk, latvisk, spansk), og henvendelser gjøres gjennom e-post, live chat, telefon og Skype.

Pålitelighet

Alle internett trafikkdata mellom BDSwiss og deres kunder er kryptert med SSL krypteringsteknologi. Sikkerheten til deres klienter erikke oversett noe som er grunnen til at  BDSwiss bare akseptere innskudd gjennom følgende alternativer:

  • Kredittkort
  • Wire Transfer

 

Konklusjon

Med sin førsteklasses service og insentiver for nye investorer, er det ikke overraskende at BDSwiss har blitt så populær. Med så effektiv og brukervennlig tradingplattform som BDSwiss tilbyr, kan hvem som helst trade som en profesjonell. Men det som virkelig skiller BDSwiss fra andre binære opsjonsmeglere er det faktum at deres primære marked er fokusert på de europeiske markedene. Dette viser tydelig at de er en fokusert aktør i markedet. Hvis du er mer tilbøyelig til å handle på de europeiske markedene, da er dette megleren for deg.

Start Nå