Ayrex

Start Nå

Grunnleggende info

Minimumsbeløpet: 5
Signup Bonus: 0

Ayrex

Does not offer any bonus

Ayrex er en ny merkevare innen binære opsjoner, og de åpnet plattformen sin på nett i 2014. Deres innovative tilnærming inkluderer en demokonto man kan teste ut uten noen som helst forpliktelser. Fra et kundeserviceperspektiv lover de raske utbetalinger, ærlige kampanjer og ingen låsing av tradingmidler som er tilgjengelig på kontoen. Selskapet drives av Advanced Binary Technologies Ltd, basert i St Kitts.

En av de viktigste fordelene med Ayrex er demokontoen som ikke krever noe innskudd. Plattformen kan brukes som en demo, uten å måtte registrere den eller levere noen kontaktinformasjon overhodet. Ayrex er selvsikker på plattformen, og lar deg prøve den ut, helt gratis. For tiden er firmaet uregulert, men har søkt på CySec. Til tross for mangel på regulering har selskapet et godt rykte rundt kundeservicen deres, og vi har ikke hørt om noen klager så langt.

Tradingplattform

Ayrex sin tradingplattform presenterer et klart og enkelt tradingområde, med alle nødvendige data tilgjengelig for klientene. Plattformen er ikke helt ulik andre meglere, men utformingen er godt gjennomtenkt og tradere har ikke noe å klage over når det kommer til brukervennlighet.

Den venstre siden av plattformen inneholder prisdiagrammet for den valgte aktivaen. Tidsskalaen kan endres, og det er også knapper som vil «snappe» traderen tilbake til bestemte punkter raskt – den nåværende prisen for eksempel. Det kan zoomes inn og ut for å gjenspeile større eller mindre tidsrammer. Brukere kan også bytte mellom skjermtyper (område eller stolpediagrammer for eksempel).

Høyre side av tradingplattformen inneholder alle tradingknappene. For det første er alternativene listet øverst på skjermen. Ayrex tilbyr «Kortsiktige», «Høy / Lav» og «One touch» binære opsjoner. Nedenfor finner man liste over tilgjengelig aktiva. Disse er gruppert etter kategori (aksjer, spot valutakurs, aksjeindekser og råvarer). Tradere kan utvide eller lukke hver kategori for å se listen over eiendeler i den. Listen er omfattende, og i løpet av vår gjennomgang var nesten alle åpne markeder tilgjengelige, noe som tyder på at Ayrex har god handelsvolum på tvers av plattformen.

Når en aktiva er valgt, oppdateres prisgrafen til venstre med de nye dataene. Tradingbilletten vil også oppdateres. Dette er rett til venstre for aktivalisten. Her kan klienten endre tradingstørrelse og utløpsdato. Utbetalingen vises tydelig like over tradingknappene, og gjeldende pris er vist over handlekurven, og også på prisdiagrammet. Etter hvert som en klient holder over knappene “Call” og “Put”, vil prisgrafen vise hvilken retning prisen må bevege seg – bare for å beskytte klienten for eventuelle feil.
Når det er bekreftet, vises handelen i vinduet «Åpne posisjoner», som er plassert under tradingknappene. Under prisgrafen kan tradere se en historie om trader som har nådd utløpstiden og er stengt. Det er også «Nyheter» og «Signaler» -faner i dette området, og holder tradere oppdatert på andre handelsmuligheter.

Alt i alt fungerer plattformen veldig bra. Den er ikke så tettpakket med informasjon, men viser fortsatt alle de viktige dataene. Noe ekstra fleksibilitet med hensyn til skjermen ville vært en bonus, men generelt er plattformen veldig bra.

Traderalternativer

Ayrex tilbyr tre typer binære opsjoner:

Kort sikt – Binære alternativer med utløpstid på 5 minutter eller mindre (ned til 30 sekunder).

Høy / Lav – Den tradisjonelle binære opsjonen, med utløpstid hvert 15. minutt, opptil en time.

One Touch – Ayrex tilbyr Touch og No Touch valg på både høyere og lavere prisnivå. I tider med lavt volum kan «No Touch» bli utilgjengelig, og «One Touch» er vanligvis bare tilgjengelig på store forexpar.

Assetlistene på Ayrex er solide. Alle de store FX-parene er oppført sammen med et stort utvalg av aksjer og indekser. Alle de populære produktene er også oppført, inkludert olje, gull og til og med naturgass og palladium.

Minimum og maksimum tradingnivåer på Ayrex, samt fokus på populære asset, gir inntrykk av at de styrer risiko hele tiden, og sikrer at de er konkurransedyktige over hele linjen. For en relativt ny megler legger de stadig til flere aktiva og opsjonstyper etter hvert som de ser høyere nivåer av tradere og tradingvolum. Så de som leter etter grense- eller stigealternativer må kanskje ikke vente lenge før de legges til Ayrex-plattformen.

Mobil App

Ayrex har utgitt oppdaterte versjoner av både ‘Ayrex for Android’ og ‘Ayrex for iOS’ i løpet av våren 2016. Mobilhandelappen speiler plattformen til nettstedet, med et bredt spekter av alternativer og markeder tilgjengelig for handel online. Tilbakemeldinger for programmet har vært bra, og appen vedlikeholdes regelmessig. Android versjonen krever versjon 4.1 og oppover. IOS-versjonen krever versjon 9.0 og opp, men fungerer sammen med iPhone, iPad og iPod touch.

Utbetalinger

Ayrex sine utbetalinger er konkurransedyktige og når 85% for de mest omsatte eiendelene. Utbetalingene vil variere basert på aktiva, og også utløpstid, men Ayrex forblir konkurransedyktig med konkurrenter over hele linja. One-touch utbetalinger er spesielt bra hos dem, hvor du får får opptil 80% for både Touch og No Touch-bransjer.

Uttak og innskuddsmetoder

Et uttak vil ta omtrent 3 dager å behandle. Meglere vil alltid gi seg litt tid til å overholde hvitvaskingsloven. Et viktig poeng å huske er at Ayrex vil alltid tilbakebetale penger tilbake til kilden som gjorde det opprinnelige innskuddet. Tradere bør være oppmerksom på dette når de foretar en innledende betaling.

Dersom innskudd gjøres via ulike metoder, vil Ayrex fordele eventuelle uttak over de anvendte innskuddsmetodene. Minste uttak er 5 GBP. Tradere kan gjennomføre et gratis uttak innen en kalendermåned. Hvert etterfølgende uttak vil belastes en provisjon basert på behandlingsgebyr knyttet til den aktuelle betalingen.

Innskudd kan gjøres via Neteller, Skrill, Visa, FastPay og Union. Under innskuddsprosessen kan tradere velge sitt bonusnivå – fra 10% til 30%. En slik bonus vil ha visse vilkår knyttet til den, et spesielt omsetningskrav før det er tilgjengelig for å tas ut fra kontoen igjen. Tradere bør bruke litt tid på å regne ut deres forventede handel og frekvens, slik at man vet hvilket bonusnivå som vil fungere best for dem – uten å forårsake noen endringer i deres handelsstil. Bonusen kan kanselleres når som helst.

Start Nå