Hvis du ønsker å handle når som helst og hvor som helst trenger du en app som tilbyr binære opsjoner på mobiltelefonen eller nettbrettet. Om du trader med svært korte utløpstider, er det å gjøre handel til rett tid det viktigste. Meglere innser dette, og selvfølgelig ønsker de at kundene skal være i stand til å handle hvor som helst, og når de ønsker det. Så trading via en mobil app er et viktig tilbud for de fleste meglerhus som har binære opsjoner på menyen.

Hvordan trade med en mobil app

De fleste mobile applikasjoner tilbyr et komplett spekter av tradingalternativer. Så de fleste markeder og utløpstidsskalaer vil være tilgjengelig. Meglere av binære opsjoner har også forsøkt å sikre at tradingplattformer er fortsatt enkle og lett å bruke på mobile enheter, akkurat som de er via datamaskinen. Mange selskaper tilbyr «one touch» trading som kan fungere like enkelt på en mobil enhet. Dette betyr en reell mulighet for å trade når som helst og hvor som helst er en reell mulighet for travle tradere. Med forutsetning av at de relevante markedene er åpne selvfølgelig.

De ledende meglere tilbyr alle mobile applikasjoner. De er vanligvis tilgjengelig via de vanligste metodene:

  • Google Play-butikken for Android-enheter
  • iTunes App Store
  • Direkte nedlasting fra nettsiden til megleren

Programmene er gratis for klienter. Noen meglere har lagt mer innsatser og oppmerksomhet med sine app’er enn andre – kvaliteten på hver app er dekket i våre anmeldelser av hver enkelt megler. Mange tradingapp’er utnytter funksjonaliteten til berøringsskjermen for de ulike telefoner og nettbrett, og andre har utvikler diagrammer og presentasjoner spesifikt for bruk på mobile enheter.

Potensielle ulemper

En svakhet hos de fleste av de binære trading app’ene er at kontoadministrasjon er delvis ikke tilgjengelig, og noen av funksjonene på nettstedet er ikke tilgjengelig i appen. Dette er et fellestrekk med mobile applikasjoner, ettersom de trenger å bli trimmet ned til mindre versjoner av hele produktet for å fungere effektivt på nettbrett og mobile enheter.

Noen meglere har noen gode funksjoner som skiller dem fra konkurrentene – de som er i stand til å gjøre dem tilgjengelig for mobilbrukere også, klarer virkelig å tilby det beste fra begge verdener til sine kunder.

Hva tilbyr de beste applikasjonene?

På et minimum gir app’en muligheten til å trade – noe mindre ville vært ganske meningsløst. Noen meglere har imidlertid gått utover minstekravet og skapt verktøy og funksjoner spesielt for binær trading via en mobil plattform. Noen gir helt ferske finansielle nyheter via appen. Dette kan være svært nyttig for alle som ønsker å holde seg oppdatert.

Det finnes også programmer som gir oppdaterte diagrammer og priser til mobile enheter. Nøkkelen her er å sikre at dataen er lesbar og brukervennlig, og det er denne oppmerksomhet på detaljer som skiller noen applikasjoner fra andre. Les våre individuelle anmeldelser for å se grundig analyse av hver megler app.

Finansmarkedene reagerer umiddelbart på nyheter og hendelser, så riktig megler, med riktig mobil app, kan gjøre en stor forskjell for lønnsomheten i for enhver trader av binære opsjoner.

Hvilken mobil app er «best»?

Det er vanskelig å sammeligne app’ene, ettersom de ofte har litt forskjellige funksjoner, men om vi ser kun på rating så havner Anyoption sin app best ut på. En gjennomsnittlig karakter på 4.8 er en veldig bra anbefaling fra brukerne. Det er også interessant å merke seg at karakterer over hele linja ligger høyt – 3,8 er den laveste poengsummen, noe som tyder på at alle tradingapplikasjoner har blitt relativt godt mottatt.

IQ Option mobile app har mottatt et stort antall anmeldelser – nesten 10 ganger mer enn den neste største. Dette gjenspeiler muligens det faktum at det lave innskuddskravet på IQ Option tiltrekker seg et stort antall tradere. Uansett hva årsaken er, gir 20000 anmeldelser et stort mangfold av meninger, så deres karakter på 3.8 kan betraktes som en svært pålitelig refleksjon av anmeldelsene.

Likeledes har populære selskaper som 24Option og IG-indeksen også godt over 2000 anmeldelser hver – som igjen er mer enn nok til å deres sine samlede vurdering en aura av pålitelighet. Med karakterer på henholdsvis 4,0 og 3,9, har app’ene en stor brukerbase som får en robust og funksjonell applikasjon. Noen app’er har ennå ikke mottatt nok vurderinger til å gi en robust brukerrating, og vi velger å se bort fra disse programmene.