Rank Megler Rating Reg Bonus Anmeldelse
1 BDSwiss4.5/5 100% Opp Til 5000 NOK Besøk
Les Anmeldelse
2 TopOption3.8/5 35% Opp Til 2000 NOK Besøk
Les Anmeldelse
3 OptionRally3/5 100% Opp Til 10000 NOK Besøk
Les Anmeldelse
4 Option8885/5 100% Opp Til 8888 NOK Besøk
Les Anmeldelse
5 Ayrex4.5/5 0% Opp Til 0 Besøk
Les Anmeldelse

Flere meglere her (på engelsk)

Valg av megler

Det sier seg selv at med fremveksten av internett og online markeder så dukker det stadig opp nye nettsider som tilbyr megling med binære opsjoner. Dessverre er mange av disse uregulerte og sjelden fra en kjent aktør. Hvis du verdsetter pengene dine, har du all rett til å være skeptisk til disse nye selskapene. Binær opsjonshandel kan være svært givende for både profesjonelle tradere og nybegynnere, men hvordan vet du hvilken megler du skal velge og hvem kan du stole på at de ikke stikker av med pengene dine? Hvilken tradingplattform skal du bruke?

Dette er noen av de grunnleggende spørsmålene du må stille før du tar steget inn i verden med binær opsjonshandel. I denne veiledningen for å velge riktig megler for dine tradingaktiviteter har vi identifisert ulike faktorer som alle bør vurdere før man bestemmer hvilken trader man skal gå for.

Tradingplattform

Det finnes mange typer tradingplattformer på markedet. Med binære opsjoner er de fleste av dem nettbaserte. Mange av dem er white labels fra andre firmaer, hvor de har tatt sin egen merkevarebygging som logoer og plassert den på plattformen, eksempelvis SpotOption og Tradologic plattformer.

Binære meglere tilbyr ulike typer funksjoner på sine plattformer. Det klassiske alternativet er OPP / NED eller PUT / CALL. Dette vil du se tilbys av alle selskapene. Veldig enkelt velger du markedsbevegelsen ved et bestemt utløp, og om aktivaen har steget eller gått ned ved utløpet. Hva skal du se etter her? Ideelt sett ønsker du ha et diagram tilgjengelig for å se på før du velger aktivatypen. Dette vil gjøre oppgaven enklere og raskere.

Den neste funksjonen på plattformen er One-Touch. Din handel avhenger av om du tror at eiendelen vil berøre et bestemt punkt etter en bestemt utløpstid eller ikke. Utbetalinger som tilbys på denne traden, strekker seg opptil 550% av ditt opprinnelige handelsbeløp. Det er en massiv tilbakebetaling, men det er også lav sannsynlighet for at dette vil skje.

Boundary trading eller Range trading er forutsatt om aktiva vil forbli innenfor eller utenfor en gitt grense eller område før en satt utløpstid. Noen meglere tilbyr alternativer med svært korte tidsfrister, helt ned i sekunder. Dette er en svært populær og ny tradingmetode som handelstype med en rask omsetning.

Med alle disse alternativene, se etter selskaper som tilbyr diagrammer med en god historisk tidsramme, som strekker seg tilbake minst en uke. Se også etter et selskap som har svært lite nedetid på serveren og ikke minst behandlingstiden fra du plasserer traden til utførelsen av traden. Sekunder kan gjøre hele forskjellen, spesielt når du trader med korte tidsfrister.

Utvalg av aktiva

Hvis du er en erfaren trader, hva liker du å trade? Kanskje det er varer eller valuta?. Kanskje din ekspertise er på stor valuta som EUR / USD. Hvis det er tilfelle, hold deg til det når du trader binære opsjoner. Du vil allerede ha en følelse av markedsbevegelsene for den aktivaen og den generelle trenden. Du vil også være vant til å lese relevant teknisk og grunnleggende analyse og kanskje vite hva som vil skje fremover, ettersom historien ofte gjentar seg. Og selv om du er fersk i markedet, så vil utvalget av aktiva også være en indikator på hvor seriøst selskapet er, desto flere aktiva deste bedro er vår generelle anbefaling.

Kundeservice

Kundeservice er alltid viktig! Sjekk ut hvor mange språk som tilbys av tradingplattformen. Hvordan kan du kontakte kundeservice på nettstedet? Hvor rask er de til å svare?

Nivået på kundeservice er ofte en viktig indikator for kvaliteten på selskapet. Vi pleier alltid  å teste meglerem før vi setter inn penger hos dem, det er en enkel grunnregel. Send dem en e-post, og se hvor raskt de svarer. Logg på live-chatten og spør dem om deres tradingregnskap eller velkomstbonuser. Gjennom denne dialogen kan du få en ide om hvor seriøs megleren er og hvor mye de verdsetter sine kunder.

De fleste meglere av binære opsjoner tilbyr velkomstbonuser og andre kampanjer. Husk å spørre din kundeservicerepresentant hva de tilbyr. Finn også ut betingelsene som gjelder for de bonusene som tilbys. En megler kan gi deg en 100% innskuddsbonus, men når kan du ta ut bonusen fra kontoen? Hvilket volum må du nå før du kan ta den ut?

Personalet på kundeservice er ikke der for å foreslå trender eller å gi markedsinformasjon, selv om de kan veillede deg til å finne opplæringsmateriell på binær opsjonshandel og hvordan du bruker plattformen.

Et sikkert og trygt tradingmiljø

Med et sikkert tradingmiljø snakker vi om hvor trygt det er for deg å drive din handel på internett. Dette sikkerhetsproblemet er ikke bare spesifikt for binær opsjonshandel, men påvirker alle former for nettbaserte transaksjoner. For å være så sikret som mulig, bør du sørge for at tradingplattformen er kryptert med en 128-biters SSL-krypteringsnøkkel. Hvis transaksjonene ikke er kryptert, vil du utsette deg for at hackere kan stjele dine økonomiske data. I våre anmeldelser av online plattformer sørger vi alltid for å vurdere sikkerheten til selskapet før vi anbefaler dette for deg som kunde.