Trading nettsteder tilbyr et utvalg av bonuser og ekstra oppmerksomhet for sine klienter og potensielle målgrupper. Dette er lønnsomme incentiver for å tiltrekke seg flere og flere kunder, og på den andre siden er det en flott måte å stimulere tradere til å handle mer og oftere. Kanskje det beste incentivet er bonusen, som ofte markedsføres som en kampanje eller et spesialtilbud. De binære opsjonsmeglerne har sine egne bonussystemer, og disse er ganske like det tradisjonelle Forex megler bonussystemet.

Det som er vanlig bonuser i binær opsjoner er at det er rett og slett er for å tiltrekke deg til en leverandør av en finansiell tjenester. Du betaler ikke noe for det, men for å få det, må du være et offisielt registrert medlem på den aktuelle nettsiden. Når du blir en fast kunde, vil du også nyte alle bonusene. Vær imidlertid oppmerksom på at noen bonuser har spesielle krav som skal oppfylles før bonusen offisielt er din. For eksempel er det binære opsjonsbonuser som kun er viet til nykommere på nettstedet, og selv om du er en lojal kunde, kan du ikke få slike. Andre bonuser er begrenset med spesielle forhold – kalt vilkår og betingelser – og du må gjennomføre aktiviteten din for å få fordelene av denne bonusen.

Gjennomgang av de forskjellige bonusene

Siden det er så mange forskjellige binære opsjoner og et stort utvalg av meglere man kan registrere seg og trade hos, er bonusene også mange. For å finne ut hvilke av dem som er lønnsomme er det viktig å lære forskjellen på de ulike typene. Så, la oss ta en gjennomgang av bonusene som benyttes mest i markedet med binære opsjoner.

Bonus uten krav til innskudd

En bonus hvor det ikke stilles krav til noe innskudd er er en av de mest foretrukne bonusene på generell basis. Dette gjelder også når det kommer til binær opsjonshandel. Det interessante med denne bonustypen er at den inkorporerer en belønning – som et kompliment fra meglerfirmaet – for å bli med på nettstedet. Det er vanligvis en viss mengde penger, som du mottar helt gratis når du registrerer deg. Denne typen binær opsjonsbonus stiller med andre ord ingen krav til at du gjennomfører et innskudd for å få og bruke bonusen.

Velkomstbonus

I likhet med den forrige bonus typen, er velkomstbonus også et kompliment fra meglerfirmaet til alle nykommerne på sin tradingside. Den eneste betingelsen er at du registrerer en konto og deretter gjennomfører et innskudd – som ofte er et minimumsbeløp som er satt for første innskudd – og du vil motta bonusen i din egen saldo på nettsiden. Husk at denne binære opsjonsbonusen er målt i % og sluttbeløpet beregnes i henhold til ditt første innledende innskudd. Velkomstbonusen er alltid viet bare til nybegynnere, og når du blir en ordinær kunde kan du ikke kreve denne bonusen igjen.

Innskuddsbonus

Denne bonusen er også avhengig av innskuddsbeløpet. Den er også gitt i %, og den legges til din binære opsjonshandelskonto når du foretar et innskudd. Men forskjellen mellom denne bonusen og den forrige er at innskuddsbonusen kan henvise til alle typer kunder – nykommere og lojale kunder – og er således en bonus som kan brukes og mottas ofte. Kort sagt, en slik binær opsjonsbonus krediteres til kontoen din hver gang du setter inn penger på kontoen din (såfremst det foreligger et tilbud om innskuddsbonus før du setter inn penger). Dette er en bonus som meglere benytter for regelmessig å stimulere tradere til å fortsette å trade på siden dere, og  er også kjent som reload bonus.

Risikofri tradingbonus

Denne bonustypen forekommer dessverre sjelden, men det er greit å vite om den også. Meglere kan velge å belønne spillere som åpner en konto for første gang, med et fast antall risikofrie trader. Så, hvis du taper handelen, taper du ikke noe penger med denne bonusen, men hvis du vinner, dobles det endelige resultatet. Slike binære opsjonsbonustyper er begrenset i tid eller etter antall trader du kan gjøre.

Hvordan motta og ta ut en bonus?

Det er enkelt å finne ut hvilke bonustyper som er tilgjengelige på nettsteder som tilbyr binære opsjoner. De fleste av dem vises som annonser direkte på meglerens hjemmeside, så det er rett og slett svært vanskelig å unngå å se dem. Men selv om de er lett å se, hvordan får man dem?

Stort sett så følger det med en forklaring på hvordan du krever din bonus når du registrerer deg, i tillegg til nettstedet sine egne vilkår og betingelser. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene når du registrerer deg, og du vil motta bonusen samtidig som du setter inn penger eller oppretter en konto. Men husk alltid å lese gjennom vilkår og betingelser for bonusen. Disse er opprettet av nettstedet for unngå misbruk og konkurranseutsatt praksis ved å etablere noen grenser for bonusuttakene.